Press enter to see results or esc to cancel.

Noizio – Ljud för fokus eller avslappning

När jag pluggar försöker jag alltid ha på någon enkel spellista som håller mina tankar i schack. Det är lätt hänt att man får impulser att göra annat, vilket slutligen resulterar i att man inte får något gjort. Nyligen hittade jag dock Noizio, en applikation till din Mac som gör att du själv kan ställa in vilket typ av ljud du vill skall spelas upp. För att ge en tydligare förklaring på vad Noizio är så kan ni kika på bilden nedan.

Noizio - Ljud för fokus och avslappning

Som ni ser i bilden så kan jag själv ställa in vilket typ av ljud jag vill spela upp. Just nu så hör jag regn blandat med smatter från en brasa och åska. Väldigt behagligt att slappna av till och komma igång med. Många av oss väljer att spela musik i hörlurarna när vi pluggar eller jobbar och det må fungera bra för vissa. Men för oss andra, där musik inte hjälper oss att fokusera, så är Noizio ett utmärkt verktyg att använda oss av. Personligen så vill jag lyssna på ljud där jag inte riskerar att tänka mig bort i texten och inte heller får mig stressad. Noizio uppfyller dessa få krav och är också något jag kan rekommendera till alla.